Hide search Product line/need search
NJEGA HIPERREAKTIVNE KOŽE LICA

NJEGA HIPERREAKTIVNE KOŽE LICA

Osjećate iznimnu osjetljivost, zategnutost i nelagodu kože?
Otkrijte proizvode koji će trenutno umiriti i zaštititi Vašu kožu.
EAU THERMALE AVÈNE NJEGA I KREME ZA PREOSJETLJIVU KOŽU LICA

Odnedavno Vaša koža burno reaguje na proizvode za higijenu i njegu, zateže, pecka i ništa ne podnosi. Vaša koža je postala preosjetljiva i netolerantna. Oštećen je njen zaštitni hidrolipidni sloj i postaje sklona upalnim reakcijama. Netolerantna koža osjetljivija je na vanjske iritanse (hladnoća, vručina, vjetar, smog). Također, može postati osjetljiva na neke sastojke koji se nalaze u proizvodima za higijenu i njegu, najčešće konzervanse i mirise. Može postati i alergijama sklona.

Kako prepoznati netolerantnu kožu?
Netolerantnu kožu karakterizira svakodnevni osjećaj neugode. Pojavljuje se nekoliko različitih znakova, najčešće više njih odjednom kao npr.  zatezanje kože, peckanje, bockanje, crvenilo, svrbež, žarenje.

Kako prepoznati alergijama sklonu kožu?
Alergija je imunološki odgovor organizma na alergen. Alergiju na koži možemo prepoznati po očitim kliničkim simptomima: pojava ekcema (upalne promjene na koži koje svrbe) popraćene crvenilom, ljuštenjem kože i mjehurićima (urtike).U slučaju alergijske reakcije na koži obratite se svom doktoru koji će otkriti uzrok nastale alergije.
 
Što učiniti?
Zaštititi i hidratizirati kožu, smanjiti osjetljivost i reaktivnost kože koristeći hipoalergene proizvode koji sadrže najmanji mogući broj sastojaka.

Koja je ispravna rutina?
Kod netolerantne i alergijama sklone kože od osobite je važnosti upotreba nježnih i dobro podnošljivih proizvoda za higijenu i njegu. 
U svoju rutinu uvedite slijedeća tri koraka:
1. Očistite kožu blagim proizvodima za čišćenje netolerantne kože koji se ne ispiru. Proizvod nanesite na lice prstima, nježnim kružnim pokretima. Višak otklonite papirnatom maramicom. Izbjegavate vatu i blazinice jer je netolerantna koža vrlo osjetljiva i na mehaničke podražaje.
2. Izbjegavajte korištenje vode iz slavine za čišćenje i ispiranje lica. Ova voda je najčešće tvrda voda čiji sastojci također iritiraju netolerantnu kožu. Koristite termalnu vodu, koja umiruje kožu i djeluje umirujuće i antiiritirajuće.
3. Nanesite zaštitnu i umirujuću kremu, koja sadrži sadrži samo osnovne sastojke potrebne za njegu kože, sterilne formule u sterilnom pakovanju!
 

Dermatološki laboratoriji Avène: stručnjaci za njegu lica!

Naši proizvodi za njegu lica, kao i svi naši proizvodi, bazirani su na Avène termalnoj izvorskoj vodi koja izvire iz mineralnog izvora Sainte Odile u blizini sela Avène na jugu Francuske. Sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, Avène termalna izvorska voda je prirodni djelatni sastojak koji se nalazi u srcu svih naših proizvoda.  Njeno jedinstveno djelovanje čini je idealnom za njegu osjetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 naučnih ispitivanja.

Svi Eau Thermale Avène proizvodi rezultat su dugogodišnjih istraživanja. Avène termalna izvorska voda nastaje u jedinstvenom prirodnom okruženju i ulijeva čistoću, kvalitetu i dermatološku učinkovitost u naše proizvode, razvijene za potrebe svih tipova osjetljive kože.

Neprekidno ih ispitujemo prema najvišim dermatološkim standardima kvalitete i predano slijedimo farmaceutska načela. Zato se proizvodi Eau Thermale Avène i prodaju samo u spotekama i specijaliziranim prodavnicama.
Send by email

Pretraga u tijeku

Potrebno se prijaviti

Potrebno se prijaviti sa vašim Avène računom da bi ste snimili navedene informacije.


Prijavite se da kreirate račun

You can't post more than one comment on a product

Dajte svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj račun

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.