• 1/1
11/11/2021 - Noviteti

NOVOST ZA AKNE U ODRASLOJ DOBI

Cleanance WOMEN Noćna krema za zaglađivanje zamijenit će na našim policama Triacneal EXPERT emulziju!!!
 Večina žena u odrasloj dobi ima mješovitu kožu s proširenim porama, a čak 40% suočeno je s pojavom akni. Akne se pojavljuju prvenstveno u U-zoni (brada i donji dio obraza). One su dublje, bolnije i češće se vraćaju. Liječenje je dugotrajnije, jer je i stanična obnova s godinama sporija. U odrasloj dobi akne nakon povlačenja često ostavljaju crvene mrlje i ožiljke.

Kako su akne u odrasloj dobi sve prisutnije kod žena, Eau Thermale Avène osmislio je novu Cleanance WOMEN liniju. Ova nova linija uključuje dva proizvoda, senzornih tekstura i nježnog mirisa, koji učinkovito sprječavaju pojavu nepravilnosti, zaglađuju kožu i poboljšavaju njezinu teksturu, pritom sužavajući pore. Rezultat? Osjetno blistaviji ten kao i ugodan osjećaj dobrobiti i skrbi o sebi. Naravno, oba proizvoda
mogu koristiti i muškarci!

Cleanance WOMEN Korektivni serum ima ultra laganu teksturu, što ga čini posebno ugodnim za primjenu. Pritom, njegovi djelatni sastojci smanjuju vidljivost pora, pročišćuju i poboljšavaju teksturu kože. Također, osigurava i pravu dozu svježine za blistavost tena.  

Cleanance WOMEN Noćna krema za zaglađivanje ublažava promjene na koži, smanjuje ožiljke i zaglađuje kožu, dok njezina obavijajuća tekstura pruža ugodnost i mekoću vašoj koži.

 

objava_cleanance_women_1080x1350px-bez_oph.jpg
 

 
 

Vaša je adolescencija odavno završena, ali još uvijek ste ili možda tek sada, u odrasloj dobi, postali skloni aknama? Budite mirni, akne u odraslih nisu izolirana pojava. Podrijetlo, razvoj, poveznice sa životnim stilom... Objasnit ćemo vam sve!
 

Send by email

Pretraga u tijeku

Potrebno se prijaviti

Potrebno se prijaviti sa vašim Avène računom da bi ste snimili navedene informacije.


Prijavite se da kreirate račun

You can't post more than one comment on a product

Dajte svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj račun

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.