Naši partneri

Eau Thermale Avène brand uspostavio je partnerski odnos s udrugama i zakladama u cilju ostvarenja različitih projekata zdravstvene edukacije i prevencije oboljenja kože.
 • AFPRAL - Francuska udruga za prevenciju alergija

  Brend Eau Thermale Avène partner je udruge AFPRAL –a (French Association for the Prevention of Allergies; Francuska udruga za prevenciju alergija).

  Alergija je pojava kada tijelo pretjerano reagira na strano tijelo koje smatra prijetnjom. Uzrokuje je neravnoteža imunološkog sustava.
  Imunološki sustav je obrambeni mehanizam koji štiti tijelo od vanjskih napada.
  Kod osoba koje imaju alergije, imunološki sustav odgovara abnormalno ili pretjerano na bezopasnu stranu tvar u tijelu s kojom je već došlo u kontakt.

  Saznajte više o netolerantnoj i alergijama sklonoj koži

  Dermatološki laboratoriji Avène nude dermatološki testirane proizvode za njegu kože posebno prilagođene osjetljivoj koži i osmišljene pomoću rigoroznih testiranja djelotvornosti, podnošljivosti prilikom primjene i hipoalergenosti.
  Od 1996. godine, linija proizvoda Tolerance Extreme predstavlja se zdravstvenim stručnjacima za liječenje najosjetljivijih tipova kože.  Naši laboratoriji nastavili su ulagati u istraživanje tijekom godina kako bi osigurali da ove formule budu sve učinkovitije. Nakon godina istraživanja postavili su temelje novoj generaciji dermokozmetičkih proizvoda, otkrićem jedinstvenog procesa koji omogućuje da proizvode čistih formula koji sadrže isključivo sastojke neophodne za kožu, bez konzervansa ili tvari koje djeluju kao konzervansi.
  Tako je stvorena nova kategorija dermokozmetičkih proizvoda : Sterilna kozmetika.

  Ovaj jedinstven proces u dermokozmetici nedavno je prepoznao AFPRAL (Francuska udruga za prevenciju alergija), čiji cilj je "pomoći i osigurati da javnost bude pravilno informirana o alergijama".

  Eau Thermale Avène brand postao je partner društva jer je:

  "PREPOZNAT" zbog svoje tehnologije proizvodnje sterilne kozmetike koja pruža sljedeće prednosti:
  - jednostavna formula koja sadrži samo neophodne sastojke i koja ne sadrži konzervanse i/ili tvari koje se koriste zbog svojeg učinka kao konzervans,
  - sterilizacija u svakoj fazi procesa proizvodnje,
  - patentiranog sustava hermetičkog zatvaranja ambalaže u kojoj se nalazi proizvod D.E.F.I.* (eng. Device for Exclusive Formula Integrity) koji osigurava da formula ostane sterilna i tijekom uporabe.

  "PREPORUČEN" zbog svojih proizvoda za njegu kože koji se proizvode tehnologijom proizvodnje sterilne kozmetike jer oni kombiniraju maksimalnu učinkovitost uz optimalnu podnošljivost:
  - Tolerance Extreme krema i losionza čišćenje,
  - Krema za netolerantnu kožu (CPI) i Bogata krema za netolerantnu kožu (CPI Riche),
  - XeraCalm A.D krema i balzam za obnovu lipida

  *Patent je predan
  Pogledajte i partnerovu stranicu
  • AFPRAL - Francuska udruga za prevenciju alergija
 • ESCF - Europska zaklada za rak kože

  Brend Eau Thermale Avène partner je Europske zaklade za rak kože (European Skin Cancer Foundation, ESCF).

  Ova udruga, osnovana 2008. godine, ima za cilj informirati javnost i podići svijest o čimbenicima rizika raka kože i implementirati prevencijske kampanje. Rak kože danas je veliki javnozdravstveni problem.

  Prekomjerno izlaganje suncu (1) prepoznato je kao čimbenik koji doprinosi rastućoj učestalosti raka kože, uključujući melanomski i nemelanomski oblik raka kože (NMSC), koji su rijetko smrtonosni, ali postaju sve češći. Rana dijagnoza bitna je za dobru prognozu, stoga su educiranost i korištenje fotozaštitnih sredstava ključne, osobito što se tiče djece.

  Dermatološki laboratoriji Avène prihvatili su izazov zahvaljujući svojoj dugoročnoj predanosti na ovom području i stručnosti u zaštiti od sunca. Avène linija proizvoda za zaštitu od sunca dokazano štiti vašu kožu i čuva je od štetnog učinka sunca, a također pomaže spriječiti oštećenja uzrokovana suncem. Zato smo odlučili ulagati u ovo područje zajedno s zakladom ESCF i podržati brojne akcije koje Zaklada vodi:

  1. Prevencija: Edukacija djece o šteti koju pretjerano izlaganje suncu dugoročno uzrokuje.
  2. Podrška istraživanju u borbi protiv raka kože i stvaranju specijaliziranih centara u Europi koji će pomoći oboljelima od raka kože i pružiti bolju skrb.
  4. Osposobiti dermatologe i liječnike iz svih zemalja partnera za dijagnozu raka kože, prevenciju i liječenje.


  (1) Armstrong BK, Kricker A,The epidemiology of UV induced skin cancer. J Photochem Photobiol B 2001; 63:8-18.
  Pogledajte i partnerovu stranicu
  • ESCF - Europska zaklada za rak kože
  • ESCF - Europska zaklada za rak kože
 • Fondation pour la Dermatite Atopique - Zaklada za atopijski dermatitis

  Brand Eau Thermale Avène jedan je od osnivača Zaklade za atopijski dermatitis.

  Zaklada za atopijski dermatitis ima trostruku misiju:

  1. Zaklada za istraživanje:
  Timovi uključeni u istraživanja atopijskog dermatitisa, na temelju epidemiologije, genetike, imunologije, osnovnog ili kliničkog istraživanja, mogu po odobrenjuznanstvenog odbora Zaklade  dobiti praktičnu pomoć  Zaklade.

  2. Zaklada za podizanje svijesti : Atopijski dermatitis nije jako poznat. Roditelji, kao i edukatori, liječnici i drugi zdravstveni stručnjaci trebaju informacije o prirodi atopijskog dermatitisa, kako ga liječiti, kako oboljenje može utjecati na život oboljelih i njihove obitelji te o najboljim načinima za olakšanje patnje koju uzrokuje ovo stanje. Zaklada pomaže u širenju ovih informacija u stručnim medijima te u općoj javnosti.

  3. Zaklada za edukaciju : Kao i kod svih kroničnih stanja, liječenje atopijskog dermatitisa može biti teško i komplicirano. Može biti frustrirajuće za djecu i roditelje koji ne znaju kako najbolje iskoristiti  dostupna liječenja, od kojih sva imaju svoje prednosti i mane. Educiranost o liječenju služi kao učinkovito sredstvo za dobivanje potrebnog znanja  i za razumijevanje ovog oboljenja. Jedan od vidova edukacije je i organiziranje Škole o atopiji u kojima Zaklada pomaže stečena iskustva dijeliti dalje široj javnosti.

  Zaklada za atopijski dermatitis stoga djeluje na više razina:
  Doprinosi financiranju istraživanja i kliničkih ispitivanja o atopijskom dermatitisu.
  Podržava sve inicijative u znanosti ili u medijima koje žele podići svijest i informirati javnost o ovom stanju, dostupnim liječenjima i svakodnevnom životu oboljelih.
  Osmišljava i implementira edukacijske alate i inicijative.
  Stvara, uređuje i dijeli informativne materijale kreirane za zdravstvene radnike, roditelje i djecu.
  Pogledajte i partnerovu stranicu
  • Fondation pour la Dermatite Atopique - Zaklada za atopijski dermatitis
  • Fondation pour la Dermatite Atopique - Zaklada za atopijski dermatitis
Send by email

Pretraga u tijeku

Potrebno se prijaviti

Potrebno se prijaviti sa vašim Avène računom da bi ste snimili navedene informacije.


Prijavite se da kreirate račun

You can't post more than one comment on a product

Dajte svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj račun

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.