Hide search Product line/need search
Matiranje kože

Matiranje kože

Koža Vam se sjaji? Otkrijte proizvode koji će matirati Vašu kožu.

Savjeti stručnjaka

Pitanja/Odgovori
  • Kompaktni puderi savršeno odgovaraju za smanjenje sjaja T-zone a se nanositi i nekoliko puta tijekom dana ako je potrebno. Također, možete koristiti matirajući losion ili kremu prije nanošenja podloge kako biste regulirali sjaj kože tijekom čitavog dana.

  • Kao prvo, imajte na umu da Vam samo dermatolog može reći trebate li određene proizvode za liječenje akni i kako ćete ih upotrebljavati.
    U slučaju mještovite kože, specifičan tretman akni može se primjeniti (uključujući i medicinski propisane tretmane) samo na T-zoni. Preporučujemo korištenje dermokozmetičkih proizvoda za bolju toleranciju i lakšu prilagodbu kože.

  • Danas je znatno olakšano prikrivanje lezija korištenjem posebno prilagođenih nemasnih, neokluzivnih korektivnih pudera. Za mješovitu kožu, odgovarajući se puder treba kombinirati s hidratantnom kremom kako bi se spriječilo isušivanje kože. Hidratantna krema se nanosi nekoliko minuta prije pudera.

  • Uvijek se smatralo da proizvodi za zaštitu od sunca imaju gustu, "tešku"  teksturu koja nije za nanošenje na masna područja lica. Tijekom toplijih perioda godine, sunce uzrokuje brže izlučivanje masnoća u mješovitoj koži, stoga je važno koristiti zaštitu od sunca. Teksture proizvoda za zaštitu od sunca danas su prilagođene različitim tipovima kože. Sada je lako pronaći proizvode koji su istovremeno učinkoviti i odgovaraju određenom tipu kože. Dakle, preporučujemo korištenje proizvoda za zaštitu od sunca za mješovitu kožu.

Send by email

Everyone’s skin has different needs,
find your perfect Eau Thermale Avène routine.

Start now
  • Preporučeni proizvodi koji rješavaju vaše probleme sa kožom
  • Pristup vašim omiljenim proizvodima i recenzijama
  • Nagrađujemo Vašu vjernost
Prijavi se sad

Pretraga u tijeku

Potrebno se prijaviti

Potrebno se prijaviti sa vašim Avène računom da bi ste snimili navedene informacije.


Prijavite se da kreirate račun

You can't post more than one comment on a product

Dajte svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj račun

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.