Hide search Product line/need search
Matiranje kože

Matiranje kože

Koža Vam se sjaji? Otkrijte proizvode koji će matirati Vašu kožu.

Savjeti stručnjaka

Pitanja/Odgovori
  • Kompaktni puderi savršeno odgovaraju za smanjenje sjaja T-zone a se nanositi i nekoliko puta tijekom dana ako je potrebno. Također, možete koristiti matirajući losion ili kremu prije nanošenja podloge kako biste regulirali sjaj kože tijekom čitavog dana.

  • Kao prvo, imajte na umu da Vam samo dermatolog može reći trebate li određene proizvode za liječenje akni i kako ćete ih upotrebljavati.
    U slučaju mještovite kože, specifičan tretman akni može se primjeniti (uključujući i medicinski propisane tretmane) samo na T-zoni. Preporučujemo korištenje dermokozmetičkih proizvoda za bolju toleranciju i lakšu prilagodbu kože.

  • Danas je znatno olakšano prikrivanje lezija korištenjem posebno prilagođenih nemasnih, neokluzivnih korektivnih pudera. Za mješovitu kožu, odgovarajući se puder treba kombinirati s hidratantnom kremom kako bi se spriječilo isušivanje kože. Hidratantna krema se nanosi nekoliko minuta prije pudera.

  • Uvijek se smatralo da proizvodi za zaštitu od sunca imaju gustu, "tešku"  teksturu koja nije za nanošenje na masna područja lica. Tijekom toplijih perioda godine, sunce uzrokuje brže izlučivanje masnoća u mješovitoj koži, stoga je važno koristiti zaštitu od sunca. Teksture proizvoda za zaštitu od sunca danas su prilagođene različitim tipovima kože. Sada je lako pronaći proizvode koji su istovremeno učinkoviti i odgovaraju određenom tipu kože. Dakle, preporučujemo korištenje proizvoda za zaštitu od sunca za mješovitu kožu.

Send by email

Pretraga u tijeku

Potrebno se prijaviti

Potrebno se prijaviti sa vašim Avène računom da bi ste snimili navedene informacije.


Prijavite se da kreirate račun

You can't post more than one comment on a product

Dajte svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj račun

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.