Hide search Product line/need search
Antirougeurs

Linija proizvoda Antirougeurs

Formulirani kako bi se sprječio nastanak ili smanjilo već postojeće crvenilo kože, a primjenjuju se kod lokaliziranog, prolaznog ili trajnog crvenila.

Savjeti stručnjaka

Pitanja/Odgovori
 • Osjetljivost vazoreaktivne kože zahtijeva posebno prilagođene proizvode za higijenu i njegu kože. Za kožu sklonu crvenilu potrebni su proizvodi koji sadrže precizno odabrane aktivne sastojke s teksturom prilagođenom različitim tipovima kože. Dnevnu kremu treba prilagoditi godišnjem dobu: za vrijeme hladnih temperatura koristi se krema bogatije teksture, a za vrijeme ljeta trebate koristiti kremu laganije teksture. Također, ujutro je kožu potrebno umiriti i zaštititi od agresivnih klimatskih utjecaja i sunca. U slučaju uporne pojave crvenila, nanesite koncentrirani proizvod za njegu kože ujutro ili navečer da biste poboljšali mikrocirkulaciju.Ako osjetite žarenje, nanesite umirujuću masku za oporavak kože.
  Ako crvenilo kože poprimi ozbiljne razmjere, konzultirajte liječnika.

 • Preporuča se da prije nanošenja kreme lice poprskati malom količinom Avène termalne izvorske vode kako biste iskoristili njena umirujuća i dekongestivna svojstva.

 • Trebali biste uvijek koristiti proizvode za zaštitu od sunca s vrlo visokim i visokim zaštitnim faktorom. Linija Avène sun savršeno je prilagođena Vašim potrebama:
  • U slučaju prolaznog crvenila Avène sun naranđasta linija sadrži proizvode koji se mogu prilagoditi Vašem tipu kože: kreme za lice (sa ili bez mirisa, transparentne ili tonirane) ili emulzija (sa ili bez mirisa) ako imate mješovitu ili masnu kožu.
  Također je dostupan stik za osjetljiva područja, a nikako nemojte izlaziti iz kuće bez Réflexe Solaire.
  • U slučaju trajnog crvenila, koristite proizvode iz Avène mineralne linije SPF 50+ (bez mirisa i kemijskih filtera), prilagođen netolerantnoj i oštećenoj koži. Na izbor imate tonirani puder (2 nijanse) i kremu.

 • Da, ali ne bilo koja već ona posebno prilagođena osjetljivoj koži. Proizvodi linije Couvrance za korekciju tena koji zahvaljujući svojoj teksturi omogućuju prikrivanje 8kamuflažu) crvenila i daju prirodan izgled. Ako je potrebno, možete prije nanošenja korektora nanijeti proizvod iz linije sa zelenom bojom da biste neutralizirali crvenilo.
  Linija korektora Couvrance, pionira u području medicinske šminke nudi Vam sva potrebna rješenja:
  Ako je crvenilo lagano do umjereno: Nanesite zeleni korektor na mali dio kože i zatim ga razmažite prstom. Zatim ujednačite ten uz pomoć tekućeg korektora SPF 15. On će se pobrinuti da koža ima savršeno mat i ujednačen ten.
  Ako je crvenilo izraženo: Nanesite zeleni korektor na mali dio kože i zatim ga razmažite prstom. Ujednačite ten uz pomoć puder kreme SPF 30, bez mirisa i konzervansa koja ima dugi rok trajanja.Puder krema se može koristiti nakon laserskog tretmana.

Avène i ja

Sve teksture
Send by email

Pretraga u tijeku

Potrebno se prijaviti

Potrebno se prijaviti sa vašim Avène računom da bi ste snimili navedene informacije.


Prijavite se da kreirate račun

You can't post more than one comment on a product

Dajte svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj račun

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.