Uvjeti korištenja

I/PRAVNE INFORMACIJE I ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Web site
Društvo s ograničenom odgovornošću s kapitalom od €38,250.
Sjedište se nalazi u 45 Place Abel Gance, 92100 Boulogne, Francuska
Telefon: + 33 (0)5 63 58 88 00
Trgovački registar u Nanterre SIREN No. 403 269 483
PDV br. FR 17 403 269 483

Direktor
Nuria PEREZ CULLELL, direktor Avène dermatoloških laboratorija

Webmaster
aveneklub@oktal-pharma.ba
Za kontakt s webmasterom, pritisnite ovdje.

HSP
Kompanija domaćina OVH

SAS s kapitalom od 10 069 020 eura, registriran u ulici Kellermann 2 - 59100 Roubaix - Francuska,
pod brojem 537 407 926 nalazi se 2,
čije se sjedište nalazi u ulici Kellermann 2, 59100 Roubaix - Francuska
​​​​​​​

OPĆE ODREDBE I UVJETI
Ove opće odredbe i uvjeti definiraju uvjete korištenja web stranice “Avène dermatoloških laboratorija" koje prihvaćate prilikom posjećivanja stranice.
Ako ne prihvaćate ove odredbe i uvjete, molimo napustite stranicu.
Ako niste punoljetni, ovime se obvezujete da ćete ovu stranicu posjećivati isključivo u nazočnosti svojih roditelja ili zakonskog skrbnika, koji prvo moraju prihvatiti postojeće odredbe i uvjete.
Postojeće odredbe i uvjeti mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

II – ODREDBE I UVJETI KORIŠTENJA

Stranica Avène dermatoloških laboratorija, koju možete posjetiti na https://www.eau-thermale-avene.com, (u daljnjem tekstu “stranica”) dostupna Vam je pod određenim uvjetima za koje se obvezujete da ćete ih uzeti u obzir i pridržavati ih se.
Ove odredbe i uvjeti korištenja definirane su u postojećem dokumentu.
Korištenje i posjećivanje stranice ograničeno je na osobnu, a ne komercijalnu upotrebu.
Općenito se obvezujete suzdržavati od upotrebe svih ili dijela stranice u nezakonite svrhe (povreda autorskih prava) ili u svrhe koje krše postojeće odredbe i uvjete korištenja.
Posjećivanjem ove stranice, slažete se da ćete se pridržavati odredbi i uvjeta korištenja navedenih na datum Vašeg posjeta.

Svrha stranice
Stranica pruža Vam informacije o Avène dermatološkim laboratorijima (novosti, proizvodi itd.). Stranica ni na koji način ne predstavlja komercijalnu ponudu. Ova stranica prikazuje neugovorne informacije o Avène dermatološkim laboratorijima u svrhu opisivanja svih njihovih proizvoda, no nema namjeru osigurati ponudu za direktnu kupnju proizvoda ili usluga (osim ako nije izričito drugačije navedeno).
S obzirom da se postojeća stranica ažurira kako bi se sve aktivnosti uzele u obzir, neke nove informacije ili obavijesti možda neće biti važeće u vrijeme njihovog prikazivanja ili jednostavno mogu biti zastarjele. Avène dermatološki laboratoriji ne mogu jamčiti da su sve najnovije informacije ili novosti dostupne na trenutnoj stranici, iako se ulaže sav napor kako bi se to ostvarilo.

Prijava
Za posjećivanje stranice nije potrebna prijava te njen sadržaj pratiti bez prijave. Prijava je potrebna za članstvo u Avène  klubu gdje korisnik dobiva podatke o korisničkom računu - korisničko ime i lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. Završetkom prijave korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom usluga. Stranica se može pozvati za otkrivanje osobnih informacija ako je to potrebno za identificiranje, kontaktiranje ili izvršenje pravne radnje protiv osobe koja može nanijeti štetu ili prekršiti (namjerno ili ne) prava vlasnika stranice, drugih korisnika stranice ili bilo koje druge osobe kojoj takva upotreba može štetiti.

Jamstvo
Avène dermatološki laboratoriji obvezuju se da će se pobrinuti da je sadržaj njihove stranice u skladu sa postojećim bosansko hercegovačkim i/ili međunarodnim zakonima.
Avène dermatološki laboratoriji posebno se obvezuju da neće prikazivati informacije koje povređuju prava treće strane ili koje su nasilne, pornografske ili klevetničke prirode te također da neće prikazivati nezakonit sadržaj, posebice rasističkog, ksenofobnog ili pedofilskog sadržaja ili drugog sadržaja koji može povrijediti ljudsko dostojanstvo.
Avène dermatološki laboratoriji ne jamče točnost i potpunost informacija postavljenih na postojećoj stranici.
Dokumenti koje u elektronskom obliku prilažemo stranici predmet su višestrukih recenzija, međutim mogu sadržavati greške. Ako uočite greške, slobodno nam se obratite pomoću obrasca za kontakt, a mi ćemo napraviti odgovarajuće korekcije. Prikazani tekstovi također mogu biti predmet ažuriranja od vremena kada ste ih pogledali do vremena kad ste ih primili na znanje. Ne jamčimo ni na koji način da su ove informacije točne, potpune i ažurirane.

Korištenje savjeta prikazanog na stranici
On-line računalne dijagnostičke aplikacije i korisnički priručnici koji uključuju preporuke o ljepoti i zdravlju dostupne su na stranici kako biste mogli dobiti savjet o ljepoti i brizi za zdravlje.
Ova dostupnost ni na koji način ne predstavlja pravo vlasništva priloženo uz aplikacije. Pripada Vam samo korisnička licenca za ove aplikacije, koja nije isključiva i samo je za Vašu privatnu upotrebu. U tom pogledu, ne smijete nikakvim sredstvima niti na nikakvom mediju koji postoji ili će postojati u budućnosti, kopirati ili umnožavati sve ili dio aplikacija niti prevoditi aplikacije na drugi jezik ili prilagoditi navedene aplikacije.
Avène dermatološki laboratoriji ne mogu se smatrati odgovornima za izravne ili neizravne posljedice i/ili nanesenu štetu aplikacijama nastavno na oštećenja ili hakiranje.
Nadalje, Avène dermatološki laboratoriji ne prihvaćaju obvezu za rezultate, već samo obvezu poduzimanja mjera i obavještavanja u smislu izdanog savjeta.
Naposljetku, Avène dermatološki laboratoriji ne daju izričito ili prešutno jamstvo i ne preuzimaju odgovornost u smislu korištenja ovog savjeta i preporučenih proizvoda. Ovaj savjet isključivo je informativan te ga moraju potvrditi stručnjaci.
Za dodatne informacije i/ili ako ste u nedoumici, možete nam pisati na aveneklub@oktal-pharma.ba.

Odgovornost
Iako su na stranici poduzete mjere potrebne kako bi se osigurala pouzdanost informacija i usluga raspoloživih na stranici, dotičnu stranicu se ne može smatrati odgovornom za greške, propuste, viruse ili rezultate proizašle od njezinog nepravilnog korištenja. Stranica je ustvari vezana samo obvezom poduzimanja mjera i obavještavanja.
Avène dermatološki laboratoriji, njihova uprava i zaposlenici ne mogu se smatrati odgovornim za:
 • štetu bilo koje vrste proizašlu iz spajanja na stranicu, pristup na stranicu ili korištenje postojeće stranice
 • štete koje izravno ili neizravno proizlaze iz posjećivanja ove stranice ili korištenja informacija dostupnim na njoj
 • izravne ili neizravne štete koje proizlaze iz korištenja aktualne stranice, posebice bilo kakve operativne, financijske ili komercijalne gubitke ili gubitke programa ili podataka u bilo kojem informacijskom sustavu, čak i ako su Avène dermatološki laboratoriji obaviješteni o mogućem nastanku takvih šteta. Općenito, Avène dermatološki laboratoriji ne daju nikakvo izričito ili prešutno jamstvo za cijelu stranicu ili dio stranice.
Posjetitelji se obvezuju da neće namjerno ili nenamjerno unijeti viruse ili datoteke bilo koje vrste koji mogu narušiti rad stranice; u suprotnom će u potpunosti biti odgovorni po tom pitanju.
Avène dermatološki laboratoriji mogu pokrenuti pravne radnje protiv posjetitelja koji ne poštuju gore navedeno.
Korisnik izjavljuje i jamči da je on/ona savršeno svjestan/svjesna karakteristika i ograničenja interneta, posebice u smislu prijenosa podataka i informacija preko interneta koji su samo relativno tehnički pouzdani, navedenih informacija koje se izmjenjuju preko heterogenih mreža s različitim karakteristikama i tehničkim kapacitetima koji mogu ometati ili spriječiti pristup tijekom određenih vremenskih razdoblja.
Stranica nastoji zadržati pristup svojim stranicama 24/7, no nije vezana bilo kakvom obvezom garancije navedenom pristupu. Stoga se pristup stranici može prekinuti, posebno u svrhu održavanja i nadograđivanja. Avène dermatološki laboratoriji također zadržavaju pravo da bilo kad i bez prethodne najave obustave ili čak prekinu dostupnost cijele stranice ili njezinih dijelova, uključujući njen prostor za komentare i, posebice, linkove na druge stranice. Avène dermatološki laboratoriji ne mogu se ni na koji način smatrati odgovornim za bilo kakav prekid i posljedice koje iz toga mogu proizaći i utjecati na korisnika ili treću stranu.
Stranica se ni u kojem slučaju ne može smatrati odgovornom za gubitak podataka ili zastarjelost navedenih podataka. Bilo kakve informacije ili savjet dani na stranici ne smiju se tumačiti kao bilo kakvo jamstvo.
Nadalje, linkovi hiperteksta mogu Vas dovesti do vanjskih stranica kojima upravljaju treće strane. Avène dermatološki laboratoriji nemaju kontrolu nad tim web stranicama te ne daju jamstvo za informacije dostupne na tim drugim stranicama i ne preuzimaju odgovornost za njihov sadržaj. Sami ste odgovorni za bilo kakvu upotrebu linkova na neke druge stranice.


Pravo intelektualnog vlasništva
Sav sadržaj na postojećoj stranici i svi njeni zasebni elementi (svi navedeni nazivi proizvoda ili trgovački znakovi, ustroj, tekstovi, fotografije, slike, ilustracije itd.) isključivo su vlasništvo Avène dermatoloških laboratorija ili njihovih pružatelja tehničkih usluga te su uređeni prema francuskim i međunarodnim zakonima koji se odnose na autorska prava te, šire, prema zakonu o intelektualnom vlasništvu.
Skrećemo pažnju posjetitelja na činjenicu da ove fotografije ili karakteristični znakovi također mogu predstavljati pravo intelektualnog vlasništva.
Pridržana su sva prava umnožavanja, predstavljanja i javnog priopćavanja, uključujući vizualno, fotografsko, ikonografsko ili drugo predstavljanje.
Umnožavanje dijela ili cijele postojeće stranice na elektroničkom mediju bilo koje vrste je službeno zabranjeno osim ako je direktor publikacije izričito dopustio drugačije.
Trgovački znakovi i logotipi korišteni na postojećoj stranici su registrirani, a bilo kakva reprodukcija istih predstavlja krivotvorenje.
Sva prava korisnika su pridržana.
Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.
Fotografije omogućili: Anakena - P. BELAUD/Triaxe - C. BOSC - D. CABROL - N. CHAPMAN/Corbis - J. DAVID - B. HUGAND/ABM - V. LANCASTER - LIDJI/Jupiterimages - E. MARTIN – H. MATCHAVARIANI – R. MINSART - P. MENVILLE/Digivision – T. MIZUNO - M. POLO – Self photo - SPENCER/Option Photo - P. STRUBE – Studio X.


Zaštita privatnosti i tajnost podataka
Avène dermatološki laboratoriji ni u kojem trenutku ne traže od korisnika osobne podatke (ime, adresu, e-mail adresu, zanimanje itd.). Međutim, posebice kod prikupljanja određenih informacija ili zaprimanja dokumenata, od Vas se može tražiti da se prijavite ili date određene osobne podatke.
Avène dermatološki laboratoriji ovim Vas putem obavještavaju da su osobni podaci koje ćete možda slati on-line, namijenjeni isključivo primjeni od strane Avène dermatoloških laboratorija ili bilo kojeg drugog subjekta koji pripada PIERRE FABRE grupaciji i odgovoran je za obradu i čuvanje sadržaja. Ove informacije neće biti poslane trećim stranama osim onim trećim stranama koje održavaju stranicu ili rade na njenom sadržaju ili upravljanju.
Avène dermatološki laboratoriji obvezuju se da će poduzeti sve dostupne razumne mjere kako bi zaštitili povjerljivost ovih osobnih podataka.
Avène dermatološki laboratoriji skreću Vam pažnju na činjenicu da je njihova baza podataka, koja može uključivati ove podatke, podložna izvještavanju Nacionalnoj Agenciji za računalnu tehnologiju i slobode ( “CNIL”).
Nadalje, Avène dermatološki laboratoriji podsjećaju Vas da sukladno odredbama Zakona o računalnoj tehnologiji i slobodama od 6. siječnja 1978., imate pravo pristupiti, izmijeniti, ispraviti te izbrisati svoje osobne podatke. Ovo pravo možete ostvariti u bilo kojem trenutku slanjem pisma na sljedeću adresu:

Service informations/conseils Pierre Fabre Dermo-cosmétique
BP 100
81506 LAVAUR CEDEX

Promjena će biti napravljena što je prije moguće, najkasnije osam (8) radnih dana od primitka Vašeg zahtjeva.
Svaki put kada se na stranici prikupljaju osobni podaci, zakonske odredbe i uvjeti za prikupljanje i/ili modifikaciju prikupljenih podataka izričito će se prikazati.
Avène dermatološki laboratoriji mogu Vam elektronskom poštom slati izravne ponude ili biltene ako prethodno izjavite Vašu suglasnost.
Ako ste se opredjelili za e-mail bilten usluge, raskid ove usluge možete zatražiti kako je gore navedeno ili slijedeći upute navedene na kraju svake elektronske pošte koju primate.
Avène dermatološki laboratoriji se obvezuju poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja stranice. Avène dermatološki laboratoriji  će prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja samo uz odgovarajuću suglasnost, odnosno u skladu s važećim propisima. Navedeni podaci će se ovisno o suglasnosti korisnika/posjetitelja tportala koristiti primjerice u svrhu informiranja korisnika o uslugama i sadržajima stranice, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja sadržaja i usluga.

„Cookies“ (hrv. kolačići)
Stranica koristi tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi bili u mogućnosti besplatno pružiti uslugu korisnicima s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke. Kolačići su potrebni za prikupljanje i obradu statističkih podataka (npr. procjena posjećivanja stranice), poboljšanje Vašeg kretanja po stranici (npr. poboljšati ili razviti optimizaciju naše stranice za specifičan preglednik ili prikaz/boju) te iz sigurnosnih razloga (npr. kako biste mogli odrediti porijeklo spama). Jedan ili više kolačića može se anonimno postaviti na tvrdi disk Vašeg računala (stranice koje ste posjetili, datum i vrijeme posjeta itd.). Ovi kolačići ne sadrže nikakve privatne podatke ili podatke koji Vas mogu identificirati. Kolačići Vas ne identificiraju, već prikupljaju informacije o Vašem posjetu našoj stranici. Oni samo dopuštaju stranici da identificira dijelove našeg posla koji Vam je zanimljiv kako bi Vam mogli pružiti više svrsishodnih informacija.
Postojanje ovih kolačića možete prepoznati. Također možete poništiti njihovu prisutnost i odbiti ih. U tu svrhu možete poništiti spremanje kolačića isključivanjem ove funkcije na Vašem pretraživaču (metode su sadržane na CNIL web-stranici).
Korištenjem stranice smatra se da su korisnici i/ili posjetitelji u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Sigurnost
Internet je otvorena mreža. Avène dermatološki laboratoriji stoga ne mogu jamčiti da ove podatke neće nezakonito prisvojiti treće strane.

Linkovi
Avène dermatološki laboratoriji mogu osigurati linkove na druge stranice koji mogu ili ne moraju pripadati Grupaciji. Ove stranice su neovisne od stranice Avene dermatoloških laboratorija.
Avène dermatološki laboratoriji ne uređuju niti kontroliraju izvore i sadržaj ovih stranica ili njihovih linkova na druge stranice.
Ovi linkovi na stranice ni na koji način ne predstavljaju odobrenje, dokaz valjanosti ili suglasnost Avène dermatoloških laboratorija sa sadržajem ovih stranica.
Stoga se Avène dermatološki laboratoriji ne mogu smatrati odgovornima za sadržaj, proizvode, usluge, promidžbu, “cookije” ili bilo koje druge stavke na ovim stranicama ili za bilo kakvu štetu, gubitak, navodan ili dokazan, uzrokovan ili u vezi s korištenjem ovih informacija, usluga ili podataka dostupnih na ovim stranicama.
Kreiranje linkova hiperteksta na stranicu zahtjeva prethodno pisano odobrenje od Avène dermatoloških laboratorija. Bilo kakvo neovlašteno korištenje predstavlja krivotvorenje koje može biti kažnjivo zakonom.
Avène dermatološki laboratoriji  ne kontroliraju sadržaj koji razmjenjuju korisnici te ne može garantirati točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja. U slučaju saznanja da neki sadržaj krši pravne propise BiH ili narušava
ugled stranice kao medija ,Avène dermatološki laboratoriji  zadržavaju pravo uklanjanja takvog sadržaja s stranice bez prethodne obavijesti. Avène dermatološki laboratoriji neće ni na koji način biti odgovoran za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja stranice. Avène dermatološki laboratoriji  zadržavaju pravo da sadržaj koji objavljuju ili razmjenjuju korisnici stranice koristi u promotivne svrhe.

Prostor za komentare
Internet stranica korisnicima daje na raspolaganje prostore za komentar putem kojih mogu kontaktirati ili poslati pitanja na:

Service informations/conseils Pierre Fabre Dermo-cosmétique
BP 100
81506 LAVAUR CEDEX

Sve poruke poslane na prostore za komentare izražavaju ideje njihovih odnosnih autora. Međutim, s obzirom da je stranica odgovorna za sadržaj ovih prostora, njeni upravitelji mogu izbrisati ili jednostavno ne odgovoriti na poruke koje su prijekorne, nezakonite ili nisu sukladne s postojećim odredbama i uvjetima korištenja.
Stoga sudionici pristaju da neće prenositi sadržaj:
 • u prikrivene reklamne svrhe;
 • prijevaran ili netočan;
 • koji može sadržavati kršenje literarnih i umjetničkih prava, zaštitnog znaka, industrijskih ili prava treće strane, kao što su pravo na ilustracije i pravo na zaštitu privatnosti;
 • štetan, pogrdan, klevetnički, rasistički, ksenofobni, revizionistički ili štetan po čast ili ugled drugih osoba; Koji potiče diskriminaciju, mržnju osobe ili skupine osoba zbog njihovog porijekla ili nacionalnosti, državljanstva , rase ili određene vjere;
 • koji prijeti osobi ili skupini osoba;
 • štetan po javni red, podložan građanskom ili kaznenom postupku ili pogrdan; protuustavan, ekstremistički ili izdan od strane zakonom zabranjenih grupa; koji potiče kriminalno ponašanje, samoubojstvo, terorizam ili opravdava zločine, teroristička djela, ratne zločine ili zločine protiv čovječnosti; pornografski, suprotan dobrom moralu ili štetan po ljudsko dostojanstvo;
 • koji omogućuje trećim stranama da izravno ili neizravno nabave piratski softver, serijske brojeve softvera,softver za hakiranje ili provaljivanje u računala i telekomunikacijske sustave te, općenito, bilo kakav softver ili drugi alat koji može naštetiti pravima drugih te sigurnosti i zaštiti pojedinaca i imovine;
 • koji uključuje viruse ili bilo koju drugu aplikaciju koja može poremetiti ili oštetiti softver, računalnu opremu ili računala koja pripadaju stranici ili njenim korisnicima;
 • koji sadrži lanac pisama.
Korisnik se obvezuje da će poštovati predodžbu i ugled stranice te neće davati izjave i/ili sudjelovati u radnjama bilo kojeg tipa koje mogu naštetiti stranici.
Stranica zadržava pravo zatvaranja prostora za komentare na ograničeno ili definitivno vremensko razdoblje te može brisati informacije i preporuke na te informacije ako uoči kršenje važećih zakona, dobrog morala i postojećih odredbi i uvjeta korištenja ili iz bilo kojeg drugog slobodno protumačenog razloga.
Stranica zadržava sva prava o tome hoće li objaviti Vaša mišljenja na internet stranicama u prostorima za komentare, promijeniti ih, prilagoditi ili prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo kojem mediju, hoće li ih zadržati on-line ili ih obrisati u bilo koje vrijeme, bez potrebe da Vas prethodno obavijesti.

Razno
Ako postojeće opće odredbe i uvjeti korištenja postanu nevažeći ili ako se u njima uoči greška, dotični uvjet zamijenit će se onim koji je najsličniji njegovoj namjeni s gledišta pravnog tumačenja.
Ako niste zadovoljni s dijelom ili cijelom postojećom stranicom, njenim prostorima za komentare ili ako se ne slažete s postojećim općim odredbama i uvjetima korištenja, Vaše jedino sredstvo za pomoć je prestanak korištenja stranice.
Vaš posjet stranici ili opće korištenje stranice znači da ste primili na znanje opće odredbe i uvjete korištenja te da ste u potpunosti prihvatili navedene odredbe i uvjete.
Postojeće opće odredbe i uvjeti korištenja podliježu i tumače se u skladu s francuskim zakonima.
U vezi bilo kakvih pitanja koja se odnose na postojeće opće odredbe i uvjete korištenja ili pitanja ili komentare na stranici ili njenom prostoru za komentare, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Mjerodavni zakoni i nadležnost
Postojeće opće odredbe i uvjeti podliježu zakonima Francuske. Ako ne dođe do prihvatljive nagodbe, sudovi u Nanterreu imat će isključivu nadležnost za bilo koji spor, vezan ili nevezan uz postojeće opće odredbe i uvjete korištenja.

Avène dermatološki laboratoriji
Društvo s ograničenom odgovornošću s kapitalom od €38,250.
Sjedište se nalazi u 45 Place Abel Gance, 92100 Boulogne, Francuska
Telefon: + 33 (0)5 63 58 88 00
Trgovački registar u Nanterre SIREN No. 403 269 483
PDV br. FR 17 403 269 483
Send by email

Pretraga u tijeku

Potrebno se prijaviti

Potrebno se prijaviti sa vašim Avène računom da bi ste snimili navedene informacije.


Prijavite se da kreirate račun

You can't post more than one comment on a product

Dajte svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj račun

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.