TOLÉRANCE CONTROL

Linija proizvoda TOLÉRANCE CONTROL

U samo 30 sekundi umiruje preosjetljivu, hiperreaktivnu, netolerantnu i alergijama sklonu  kožu. Tolérance Control linija za kontrolu kožne reaktivnosti.
Sve teksture
Svakodnevni život hiperreaktivne kože je pun iznenađenja: ona reagira na sve, koliko god to neočekivano bilo.
Srećom, postoje rješenja za njegu preosjetljive kože i ponovno otkrivanje tog dragocjenog osjećaja bezbrižnosti!
 
TOLÉRANCE CONTROL
Tolérance Control linija, za kontrolu kožne reaktivnosti, namijenjena za hiperreaktivnu, preosjetljivu, netolerantnu i alergijama sklonu kožu.
Neke žene imaju preosjetljivu kožu: ona reagira na sve ... cijelo vrijeme! A ove neočekivane, svakodnevne kožne reakcije usitinu su opterećenje.

Peckanje, crvenilo, zatezanje: ovi znakovi nelagode nastaju kada koža reagira na podražaje koji u normalnim okolnostima ne bi trebali stvarati probleme. Kažemo da je koža preosjetljiva. Dakle, što je moguće učiniti s tim neželjenim reakcijama?
Dermatološki laboratoriji Avène razvili su Tolérance CONTROL liniju koja se sastoji od dva nova i vrlo inovativna proizvoda za njegu kože koji trenutno umiruju kožu I trajno smanjuju osjetljivost.

Jeste li spremni prestati puštati kožu da sama odlučuje kako ćete reagirati?
Isprobajte Tolérance Control njegu koja djeluje na tri važna nivoa:
  • umiruje i trajno smanjuje osjetljivost kože,
  • intenzivno hidrira,
  • ubrzano obnavlja kožnu barijeru.
 
Preosjetljiva koža koja reagira na sve?
Tolérance CONTROL trenutno umiruje peckanje, zategnutost kože i osjećaj pregrijavanja. Njegova formula visoke podnošljivosti ispitana je na alergijama sklonoj koži, Ne sadrži mirise niti konzervanse. Idealan dnevni saveznik za kontrolu neočekivanih kožnih reakcija!
 
DERMATOLOŠKA INOVACIJA
Umirenje kožne hiperreaktivnosti: D-SENSINOSE ™

Dermatološki laboratoriji Avène napravili su značajan znanstveni iskorak razvijanjem treće generacije biotehnološkog djelatnog sastojka, izvedenog iz jedinstvene mikrobiote Avène termalne izvorske vode: D-Sensinose ™, koji je prvi POSTBIOTIČKI ultra umirujući djelatni sastojak sposoban izravno djelovati na osjetilne neurone prisutne u koži i kontrolirati hiperreaktivnost I preosjetljivost kože.

Dermatološki laboratoriji Avène: stručnjaci za njegu lica!

Naši proizvodi za njegu lica, kao i svi naši proizvodi, bazirani su na Avène termalnoj izvorskoj vodi koja izvire iz mineralnog izvora Sainte Odile u blizini sela Avène na jugu Francuske. Sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, Avène termalna izvorska voda je prirodni djelatni sastojak koji se nalazi u srcu svih naših proizvoda.  Njezino jedinstveno djelovanje čini je idealnom za njegu osjetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 znanstvenih ispitivanja.

Svi Eau Thermale Avène proizvodi rezultat su dugogodišnjih istraživanja. Avène termalna izvorska voda nastaje u jedinstvenom prirodnom okruženju i ulijeva čistoću, kvalitetu i dermatološku učinkovitost u naše proizvode, razvijene za potrebe svih tipova osjetljive kože.

Neprekidno ih ispitujemo prema najvišim dermatološkim standardima kvalitete i predano slijedimo farmaceutska načela. Zato se proizvodi Eau Thermale Avène i prodaju samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.
Send by email

Pretraga u tijeku

Potrebno se prijaviti

Potrebno se prijaviti sa vašim Avène računom da bi ste snimili navedene informacije.


Prijavite se da kreirate račun

You can't post more than one comment on a product

Dajte svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj račun

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.