Hidroterapijski centar

Avène, dermatološki hidroterapijski centar

Avène, dermatološki hidroterapijski centar

Prepoznatljivost Avène termalne vode počinje u Avène dermatološkom hidroterapijskom centru. Obnovljen 1990. te proširen 2004.

Moderan i vrhunski opremljen

godine, svojom arhitekturom savršeno se uklapa u prirodni okoliš izvora Sainte-Odile. Avène dermatološki hidroterapijski centar opremljen je najmodernijom medicinskom opremom koja omogućuje učinkovitu hidroterapiju i za odrasle i za djecu, u ugodnom i srdačnom okruženju.

Topla dobrodošlica

Mlado predano osoblje prima 2600 bolesnika godišnje i nudi učinkovitu hidroterapiju i za odrasle i za djecu. Avène dermatološki hidroterapijski centar i njegovi djelatnici mogu biti ponosni jer je njihov uloženi trud prepoznat.

Tretmani se provode pod strogim nadzorom liječnika što uvelike doprinosi reputaciji Avène termalne vode. Kako bi uživali u ovoj zelenoj dolini, ljudi dolaze prvenstveno iz Europe, ali također i iz SAD-a, Japana i Kine.

Naime, to je prvi hidroterapijski centar posvećen isključivo dermatologiji koji je dobio certifikat “Aquacert HACCP Thermalisme”. Ovaj certifikat izdan je od strane francuskog znanstveno-tehničkog odbora Conseil National des Exploitants Thermaux (CNETh) sastavljenog od međunarodno priznatih stručnjaka (ovlaštenih revizora, nezavisnih stručnjaka i djelatnika sveučilišnih laboratorija) a potvrđuje sigurnost i učinkovitost Avène termalne vode u tretmanima namijenjenim osobama s dermatološkim oboljenjima.
 
Individualno prilagođeni programi
Program svakodnevnih tretmana Avène termalnom vodom uključuje osnovne tretmane, uobičajene za sve bolesti i dodatne tretmane koji su prilagođeni individualno potrebama svakog bolesnika. Medicinski seminari i radionice o dermatološkom zdravlju organiziraju se za bolesnike i njihove obitelji kako bi im se omogućila bolja kvaliteta života.

Avène termalna voda je u posljednjih 30 godina proučavana je kroz brojna istraživanja, farmakološke i kliničke studije, koje je proveo Avène dermatološki laboratorij, dio grupe Pierre Fabre Laboratories. Kroz ta istraživanja otkrivena su i potvrđena njena učinkovitost: umirujuće, antiiritacijsko i protuupalno djelovanje i na najosjetljivijoj koži.

The brand Eau Thermale Avène

Site thermal

Send by email

Pretraga u tijeku

Potrebno se prijaviti

Potrebno se prijaviti sa vašim Avène računom da bi ste snimili navedene informacije.


Prijavite se da kreirate račun

You can't post more than one comment on a product

Dajte svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj račun

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.