Hide search Product line/need search
Zadebljanja koža

Zadebljanja koža

Vaša koža je hrapava i gruba a na rukama, tabanima, laktovima i izrazito zadebljana? Otkrijte njegu koja vraća mekoću i gipkost Vašoj koži.

Savjeti stručnjaka

Pitanja/Odgovori
  • Nekoliko dijagnoza odgovara ovome opisu, ali prva pretpostavka bila bi keratosis pilaris. To stanje uzrokuje točkastu hiperkeratozu na korijenu dlačica. Keratosis pilaris je vrlo česta bolest i zahvaća gotovo trećinu stanovništva. Jedini je negativni učinak njezin izgled; zbog toga neki pacijenti traže liječenje. Osim hidracije, ranije opisani keratolitički proizvodi mogu poboljšati stanje.   
     

  • Trebali biste posjetiti dermatologa. Stanja kože tjemena ponekad je teško dijagnosticirati, čak i specijalistima. Dva najčešća stanja koja odgovaraju opisu su psorijaza i seborejični dermatitis. U oba slučaja, simptome će ublažiti topikalna primjena proizvoda za njegu kože koji sadrže ureu i/ili salicilnu kiselinu. Te se bolesti razvijaju kronično, što zahtjeva nekoliko aplikacija: prema tome, važno je mišljenje dermatologa.

  • Proizvodi namijenjeni za hiperkeratozu stopala imaju različite razine sadržaja ureje: učinak proizvoda za njegu kože s 5% ureje očito nije isti kao učinak proizvoda s 30% koncentracije ureje. Ako se debljina kože ne smanji nakon isprobavanja jednog proizvoda, isprobajte drugi s većom koncentracijom.

Send by email

Pretraga u tijeku

Potrebno se prijaviti

Potrebno se prijaviti sa vašim Avène računom da bi ste snimili navedene informacije.


Prijavite se da kreirate račun

You can't post more than one comment on a product

Dajte svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj račun

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.