Hide search Product line/need search
Nepravilnosti na koži

Nepravilnosti na koži

Imate prištiće i mitesere? Otkrijte odgovarajuću njegu za Vaš tip nepravilnosti na koži.

Savjeti stručnjaka

Pitanja/Odgovori
  • Akne ne uzrokuje neka određena vrsta hrane; naravno, uvijek treba sve jesti umjereno; treba usvojiti dobre prehrambene navike koje su dobre za Vašu kožu i zdravlje općenito.

  • Sunce može biti varljivo. Kada ste na suncu, bubuljice, prištići se isušuju, a miteseri se skrivaju ispod vaše preplanulosti. Međutim, poslije godišnjeg odmora mogu izbiti akne. Novonastali ožiljci od akne izloženi suncu mogu ostaviti ružne i dugotrajne smeđe mrlje. Kako bi izbjegli ove probleme, ne izlažite se suncu predugo i koristite kvalitetne proizvode za zaštitu od sunca.
    Ako ste u tijeku liječenja akne, upitajte svog dermatologa za savjet prije odlaska na odmor, budući da primjena nekih proizvoda i lijekova onemogućuje izlaganje suncu.

  • Ovi ožiljci su vidljivi znakovi koje su ostavile akne.
    Nakon nestanka akne, provjerite sa vašim dermatologom  mogućnosti ublažavanja i/ili uklanjanja ožiljaka (piling, laser...).

  • Svakodnevna higijena je obavezna, no nemojte biti prerevni što se tiče čišćenja. Grubo čišćenje samo će još više iziritirati Vašu kožu. Koristite sindete ili gelove za čišćenje bez sapuna. Za skidanje šminke, koristite blago sredstvo za čišćenje i to obavezno svaki dan.

  • Da, ali samo provjerene i ovom tipu kože posebno prilagođene proizvode. Najmanje što možete učiniti jest da izaberete nekomedogene proizvode. Za prikrivanje manjih ožiljaka, Avène dermatološki laboratoriji osmislili su kompletnu liniju učinkovitih i neškodljivih proizvoda za prikrivanje - medicinsku korektivnu kozmetiku Couvrance.

Send by email

Pretraga u tijeku

Potrebno se prijaviti

Potrebno se prijaviti sa vašim Avène računom da bi ste snimili navedene informacije.


Prijavite se da kreirate račun

You can't post more than one comment on a product

Dajte svoje mišljenje

* Obavezna polja

Moj račun

-Dan
-Mjesec
-Godina

Robne marke Pierre Fabre grupacije:

*Obavezna polja

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.